آموزش تزیین کاپ کیک عید قربان (کاپ کیک گوسفندی)
مجله به روز سرویس آشپزی یکی از بزرگترین و مهم ترین اعیاد مسلمانان عید قربان است. در روز عید قربان جشن های کوچک و بزرگی در گوشه و کنار شهرهای مسلمان نشین به مناسبت این عید بزرگ برگزار می شود. این در حالی است که بسیاری از جشن های خانگی و سفره های نماز برگزار می شود که در آن مردم که بیشتر آن ها خانم ها هستند گرد هم می آیند و تزیینات مخصوص عید قربان را درست می کنند و انواع شیرینی و کیک عید را به مهمانان خود تقدیم می کنند.
یکی از جالب ترین تزیینات عید قربان درست کردن کاپ کیک عید قربان یا انواع کاپ کیک با طرح گوسفند به نشانه قربانی کردن گوسفند در این روز است. قبلا طرز تهیه کیک عید قربان را به شکل گوسفند به شما آموزش دادیم اما این بار طرز تهیه کیک عید قربان با طرح گوسفندی زیبا را به شما آموزش می دهیم تا امسال با تهیه آن تنوع ایجاد کنید. این کیک های ساده و جالب به مهمانی های شما جلوه خاصی می بخشد.
مواد لازم برای تهیه کاپ کیک عید قربان (کاپ کیک شکلاتی)
دقیق | 1 فنجان |
بکینگ پودر | 1 و 1/4 قاشق چایخوری |
پودر کاکائو | 3 اتاق غذاخوری |
کره | 110 گرم |
با تشکر | نصف فنجان |
وانیل | نصف فنجان چای |
شکلات تلخ | 60 گرم |
تخم مرغ | 3 عدد |
شیر | 1/4 فنجان |
طرز تهیه کاپ کیک عید قربان (کاپ کیک شکلاتی)
- برای تهیه کاپ کیک شکلاتی ابتدا طبق روال معمول فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.
- شکلات تلخ را با استفاده از حمام بخار آب کنید.
- کره را در دمای محیط قرار دهید و وقتی نرم شد شکر و وانیل را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
- تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و خوب هم بزنید. خوب هم زدن تخم مرغ تاثیر بسزایی در کیفیت آن دارد.
- وقتی کمی سرد شد شکلات ذوب شده را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
- شیر را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.
- آرد و پودر کاکائو را الک کرده و با بکینگ پودر مخلوط می کنیم و کم کم به مواد اضافه می کنیم.
- داخل هر قالب کاپ کیک یک کپسول کاپ کیک قرار دهید و یک قاشق از مواد آماده شده را داخل آن بریزید.
- بین 20 تا 25 دقیقه زمان کافی برای پختن کاپ کیک های شکلاتی است.
کاپ کیک های شکلاتی شما آماده است. این مدل کاپ کیک شکلاتی به دلیل داشتن کره و آرد کم بسیار پف دار و نرم است. طعم فوق العاده ای دارد و به دلیل برش تمیز یکی از بهترین انتخاب ها برای تهیه کیک کریسمس است.
حالا به سراغ تزیین کاپ کیک عید قربان یا کاپ کیک عروسکی به شکل گوسفند می رویم:
مواد لازم برای تزیین کاپ کیک عید قربان
او انجام می دهده | 1/2 فنجان |
با تشکر | 5 فنجان |
وانیل | 2 اتاق غذاخوری |
شیر | 1/4 فنجان |
شکلات چیپسی | 2 فنجان |
گل ختمی کوچک | 2 فنجان |
چشم های عروسکی خوراکی | 2 برابر تعداد گوسفند |
طرز تهیه و تزیین کاپ کیک عید قربان
- برای تهیه فراستینگ برای کاپ کیک ابتدا کره را با همزن بزنید تا یکدست شود.
- شکر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید.
- وانیل و شیر را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. به این ترتیب کرم وانیلی را خواهید داشت که با آن کله گوسفندان را درست می کنید.
- برای درست کردن کله گوسفندها، یکی از کیک ها را به صورت پودر سوخاری خرد کنید.
- کیک های برش خورده را با دو قاشق غذاخوری کرم وانیلی که آماده کردید مخلوط کنید. با این مقدار حدود 16 گوسفند خواهید داشت. هر کیک تکه تکه شده به اضافه 1/2 قاشق غذاخوری فراستینگ وانیلی برای تهیه 4 سر بره کافی است.
- از مخلوط آماده شده به اندازه یک فندق بردارید و با دست به شکل بیضی در آورید.
- سر بره را روی کاغذ روغنی و روی سطح صاف به مدت 15 دقیقه قرار دهید.
- بعد از 15 دقیقه سرها را در یخچال قرار دهید تا سفت شوند.
- حالا دو فنجان شکلات چیپسی را به روش بن ماری ذوب کنید.
- ۲ تا ۳ سر بره را از یخچال خارج کرده و داخل شکلات ذوب شده بریزید. (همه سرها را به یکباره بردارید.)
- سرها را با قاشق در شکلات بغلتانید تا داخل شکلات آب شده بپوشند سپس با چنگال یکی یکی آنها را بردارید و با کشیدن لبه کاسه شکلات اضافی را بردارید.
- سرهای شکلاتی را روی کاغذ روغنی قرار دهید.
- هر مینی مارشمالو را به 3 قسمت مساوی تقسیم کنید.
- سطح هر تکه کاپ کیک شکلاتی را با مقداری از فراستینگی که قبلا آماده کرده بودید بپوشانید (به اندازه ای که تکه های کوچک مارشمالو به سطح کاپ کیک بچسبد).
- سر بره را در یک جا محکم کنید و بقیه سطح کیک را با مینی مارشمالو پر کنید.
- روی سر بره دو عدد گل ختمی که به شکل گوش از وسط نصف شده اند قرار دهید.
- دو عدد گل ختمی کوچک را به عنوان چشم روی صورت گوسفند قرار دهید و سپس دو تکه شکلات خرد شده را وسط آن قرار دهید یا از چشم های عروسکی خوراکی استفاده کنید.
کاپ کیک های عید قربان به شکل گوسفند شکم پر ناز شما آماده است. امیدواریم از این آموزش استفاده لازم را ببرید.