سبک زندگی

خواص نمک دریا در طب سنتی

مجله به روز خدمات بهداشتی – طب سنتی در مقابل نمک مانند سایر غذاها نظر دارد و فواید زیادی در نظر گرفته شده است و از مضرات آن بر برخی مزاج ها نیز صحبت شده است مصرف آن را کنترل کنید و این در مورد همه غذاها صدق می کند..

خواص نمک دریا خواص نمک دریا

در مورد مصرف نمک دریا همیشه بین متخصصان طب سنتی اختلاف نظر وجود داشته و برخی معتقدند بهتر است از نمک یددار تصفیه شده استفاده شود اما این مصرف باید کاملا کنترل شود و استفاده از نمک دریا به دلیل خشک شدن است. . آنچه به دریاچه ها می رسد و غلظت آلودگی های صنعتی در آنها برای سلامت انسان مضر تلقی می شود. در مقابل، گروهی نیز معتقدند نمک‌های موجود در بازار نمک تجزیه شده با ید شیمیایی است که بیست برابر بیشتر از نیاز بدن است و در انسان مشکلاتی ایجاد می‌کند و استفاده از نمک معمولی برای افرادی که بسیار مضر است. از فشار خون بالا رنج می برند. فشار خون یا بیماران.

نمک دریا چیست؟

نمک دریا نمکی است که از تبخیر آب دریاها و دریاچه ها به دست می آیددر مقایسه با نمک تصفیه شده، رنگ آن تیره تر است زیرا مواد معدنی ضروری را از خاک رس موجود در آب جذب می کند.. و نکته قابل توجه در مورد این نمک این است که این نمک ها تصفیه، تصفیه یا تجزیه شیمیایی نشده اند.. در واقع نمک دریا بر خلاف نمک تصفیه شده فرآیند تصفیه ساده ای را طی می کند و به همین دلیل رطوبت و مواد معدنی ارزشمند خود را حفظ می کند. آب و هوا و موقعیت جغرافیایی استخراج نمک دریا نقش مهمی در کیفیت و ترکیب مواد معدنی آن دارد..

لازم است بدانید که گاهی ترجیح داده می شود به جای نمک معمولی از نمک دریا استفاده کنید طبق استانداردهای فعلی، مجوز تولید و پروانه ساخت از وزارت بهداشت اخذ شد.

خواص نمک دریا در طب سنتی

طبیعت نمک گرم و خشک است و طبق نظر متخصصان طب سنتی عدم استفاده از آن باعث سردی و خشکی بدن به خصوص مغز می شود و سپس علاوه بر بسیاری از بیماری های جسمی که بر اثر سرما بر بدن غلبه می کند. . کم آبی بدن و بیماری های روانی که افراد را تحت تاثیر قرار می دهد، مانند افسردگی و بی تفاوتی. طبق آمار بررسی شده، در جوامعی که مصرف نمک بسیار کم است، مانند ژاپن، با وجود سطح رفاه مناسب، میزان خودکشی بالاست.. مهمترین خواص نمک دریا و کاربردهای درمانی آن به شرح زیر است:

  • یکی از خواص نمک دریا این است که به تجدید سلول های بدن کمک می کند امکان تبادل مواد معدنی و سموم بین خون و آب را فراهم می کند.
  • نمک طبیعی دریا مانند نمک معمولی فشار خون را افزایش نمی دهد. باعث بیماری قلبی نمی شودورم ناشی از احتباس آب در بدن ایجاد نمی کند.
  • نمک دریا نسبت به نمک معمولی نمک و مواد معدنی بیشتری دارد و طعم بهتری نسبت به نمک معمولی دارد.
  • یکی از عناصر موجود در نمک دریا که به وفور یافت می شود، منیزیم است. منیزیم یک عنصر ضروری در بدن است و کمبود آن باعث بروز برخی بیماری ها مانند آسم، کاهش اشتها، برخی میگرن ها، تاخیر در رشد، تغییر در ریتم قلب، مشکلات عصبی عضلانی، گرفتگی عضلات، افسردگی، ضعف عضلانی، لرزش و سرگیجه می شود. جالب است بدانید که 484 میلی گرم بر کیلوگرم نمک دریا وجود دارد منیزیم وجود دارد.
  • یکی از خواص نمک دریا در طب سنتی مصرف آن قبل و بعد از غذا است. به طور کلی، خوردن مقدار کمی نمک قبل از غذا به سرعت میکروب های معده را که در حفره دهان افراد جمع شده اند از بین می برد و خوردن نمک بعد از غذا از باقی مانده غذا روی دندان ها و پوسیدگی دندان جلوگیری می کند..
  • نمک دریا اثر ضد عفونی کننده قوی دارد، بنابراین برای شستشوی دهان مفید است. غرغره کردن در رفع عفونت گلو نیز موثر است.
  • گرم کردن نمک دریا و استفاده از آن روی مفاصل دردناک، درد مفاصل را تسکین می دهد.

اثرات مضر نمک دریا (احتیاط ها و موارد منع مصرف)

  1. مهم ترین نکته ای که در مصرف نمک دریا باید به آن توجه کرد این است که این نمک در بیشتر مواقع آلوده به عناصر سمی و فلزات سنگین مانند سرب و آرسنیک است که برای سلامتی انسان مضر است و باعث سرطان می شود.
  2. یکی از مضرات نمک دریا این است که ید ندارد و مردم از آن رنج می برند.مصرف نمک دریا نمی تواند نیاز بدن به ید را تامین کند

Related Articles

Back to top button