سبک زندگی

آموزش خشک کردن موسیر در خانه

نسخه صوتی این مقاله را بشنوید! 🎧

مجله به روز سرویس آشپزی پودر تره فرنگی یکی از ادویه های رایج در آشپزخانه های ایرانی است و از آنجایی که موسیر یک سبزی بهاری است، برای استفاده در سایر فصول سال باید آن را خشک کنیم. اما آیا می دانید چگونه می توانید این کار را در خانه انجام دهید؟ با مجله به روز همراه باشید تا تمامی ترفندها و تکنیک های خشک کردن تره فرنگی در خانه و فواید این گیاه معطر را مرور کنیم.

چگونه تره فرنگی را خشک کنیم؟

  • ابتدا تره تازه را پوست بگیرید و خوب بشویید.
  • سپس تره فرنگی را قاچ کنید و سعی کنید برش های تره فرنگی یکدست و یکدست، نه خیلی نازک و نه خیلی ضخیم شوند.
  • تره تازه طعم تندی دارد و ادویه آن را باید در این مرحله از خشک شدن تره به دست آورد که برگ تره را به مدت 24 ساعت در آب سرد قرار داده و هر 4 ساعت یکبار آب تره را عوض کنید.

👩‍🍳 توجه: برخی از تره ها دارای ادویه بیشتر و برخی کمتر و در برخی از انواع تره فرنگی حتی با یک بار تعویض آب می توان به شیرینی و طعم دلخواه دست یافت، پس بهتر است تره فرنگی را همزمان با شیرین شدن تره فرنگی و تغییر طعم آن میل کنید. در حین شیرین کردن موسیر، آنها را زیاد نپزید تا طعم موسیر حفظ شود.

  • سپس موسیرها را روی یک پارچه تمیز پهن کنید و صبر کنید تا کاملا خشک شوند. اگر می‌خواهید سریع‌تر بروید، می‌توانید از پنکه استفاده کنید و اگر می‌خواهید از روش سنتی‌تری پیروی کنید، می‌توانید تره فرنگی را در معرض نور مستقیم خورشید قرار دهید و صبر کنید تا کاملا خشک شود.
  • تره فرنگی تمیز و خشک شده سفید را در ظرفی در بسته قرار دهید و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
  • بعد از خشک شدن تره فرنگی می توانید آن ها را در آب قرار دهید تا کمی مرطوب شده و مانند تره تازه آماده مصرف شود.

تره خشکتره خشک

چند نکته در مورد خشک کردن تره فرنگی و نحوه استفاده از آن بخوانید

  • اگر دوست دارید تره خشک شده کاملا سفید شود، پس از چند بار تعویض آب، تره فرنگی را به مدت 24 ساعت در آب آهک خالص قرار دهید. بعد از اینکه تره فرنگی ها را از آب لیمو خارج کردید، چند ساعت در آب سرد قرار دهید و سپس چند بار خوب آبکشی کنید.
  • تره فرنگی به سه شکل موسیر تازه، موسیر خشک و پودر موسیر قابل استفاده است. برای تهیه پودر موسیر، موسیر خشک را آسیاب کنید. اما از آنجایی که ادویه های له شده زودتر طعم و خاصیت خود را از دست می دهند، بهتر است هر بار مقدار کمی پودر موسیر تهیه شود تا بتوان آن را به صورت تازه استفاده کرد.
  • از موسیر خشک و تازه می توان برای تهیه انواع پورانی، ماست موسیر و ترشی موسیر استفاده کرد.

تره خشکتره خشک

تره فرنگی چه فوایدی دارد؟

این گیاه سرشار از آنتی اکسیدان است، بنابراین رشد سلول های سرطانی را کند می کند و این خاصیت آنتی اکسیدانی برای سلامت و شادابی پوست و مو بسیار مفید است. علاوه بر این، تره یک گیاه ضد ویروسی است که به خوبی با عفونت ها مبارزه می کند. تقویت سیستم ایمنی بدن، کمک به سلامت قلب و استخوان و همچنین کمک به کنترل دیابت از دیگر خواص عالی این گیاه کوهی است. همچنین اگر از آلرژی رنج می برید یا به دنبال کاهش وزن هستید، می توانید به این گیاه ارزشمند اعتماد کنید.

حرف آخر

در این مقاله سعی کردیم تمام نکات مهم در مورد خشک کردن تره فرنگی را برای شما جمع آوری کنیم. به عنوان نکته پایانی باید بگوییم که اگر نتوانید موسیر تهیه کنید می توانید از مخلوط سیر و پیاز به عنوان جایگزین مناسب استفاده کنید. طعم این غذاها بسیار شبیه به یکدیگر است و در صورت در دسترس نبودن پیاز می توان هر پیاز را با 3 عدد تره تازه جایگزین کرد. در نهایت طعم ملایم موسیر رنگ و عطر متفاوتی به غذاهای لذیذ شما می دهد و حتما به شما پیشنهاد می کنیم از این چاشنی خوشمزه در انواع غذاها، سالادها، ماست ها و ترشی ها استفاده کنید. شاد و سلامت باشید.

Related Articles

Back to top button