رازهای خشک کردن سریع سبزی در منزل!
مجله به روز خدمات نظافت اتاق – اگر تا به حال از خانه های تاریخی و قدیمی بازدید کرده باشید، احتمالاً در این دسته بندی ها قرار می گیرید سبزیجات خشک آنها را دیدم که از تیرهای سقف در آشپزخانه آویزان بودند. در قرنهای گذشته خانهها چیزی شبیه باغ آشپزخانه، حتی اگر کوچک باشند، داشتند و از گیاهان این باغها برای مصارف آشپزی و دارویی استفاده میشد.
چرا بهتر است سبزیجات خشک را خودتان درست کنید؟
1- ارزان تر است
اگر سبزیجات خود را خشک کنید، بسیار ارزان تر از خرید آنها از فروشگاه کوزه خواهد بود، به خصوص اگر سبزیجات را در باغ خود بکارید. زمان لازم برای کاشت سبزی و دردسر برداشت و خشک کردن آنها از رفتن به فروشگاه و پرداخت هزینه برای خرید سبزی خشک هزینه کمتری دارد.
اگر گیاهان چند ساله پرورش می دهید، فقط یک بار هزینه می کنید. پس از گذشت سالها، هر سال سبزیجات جدید رشد می کنند. به عنوان مثال، ریحان من هر سال به شدت رشد می کند و اکنون به جایی رسیده است که مجبور نیستم آن را بخرم، زیرا گیاه حیاط خلوت من همه چیز مورد نیاز من را تولید می کند.
2- می توانید کیفیت سبزیجات خشک را کنترل کنید
وقتی گیاهان خشک را از خواربار فروشی خریداری می کنید، کنترلی بر کیفیت آنها ندارید. همه ما دوست داریم تصور کنیم سبزیجاتی که می خریم کیفیت خوبی دارند، اما… با کاشت سبزیجات در خانه و کنترل سبزیجات می توانیم این مشکل را حل کنیم.
روش های خشک کردن سبزیجات
چیدن سبزیجات: اگر خودتان سبزیجات می کارید، ابتدا سبزیجات را انتخاب کنید. بهترین زمان برای انجام این کار است صبح فرا رسید و حتی قبل از طلوع خورشید بر آنها. قبل از شروع به چیدن سبزیجات، آنها را انتخاب کنید.
سبزیجات را بشویید: گیاهان خود را بشویید و با حوله خشک کنید. یا اگر گیاهان شما خیلی تمیز هستند، می توانید به آرامی آن ها را تکان دهید تا هیچ گرد و خاکی روی آن ها ننشیند. در این مرحله، برگهای زرد، خالدار یا تغییر رنگ داده را حذف کنید.
خشک کردن گیاهان دارویی
اگر می خواهید گیاهانی را که رطوبت کمتری دارند (مانند آویشن، رزماری، پونه کوهی، مریم گلی و غیره) خشک کنید، آنها را در پارچه ای شبیه کرفس بپیچید و خشک کنید. در مکانی گرم و خشک که هوا در آن جریان دارد او به دار آویخته خواهد شد
سبزی برای خشک کردن با فر
اگر گیاهان شما رطوبت بیشتری دارند (مانند ریحان، نعناع و غیره)، باید این کار را انجام دهید به سرعت و به اندازه کافی خشک می شوددر غیر این صورت، آنها به سرعت تشکیل می شوند.
اگر در خانه شومینه دارید، اینجا مکانی عالی و قدیمی برای خشک کردن سبزیجات است، اما اگر شومینه ندارید، می توانید از فر با کمترین درجه ممکن استفاده کنید. فقط مطمئن شوید که دما به اندازه کافی پایین باشد تا سبزیجات نسوزند.
نحوه خشک کردن سبزیجات در فر مثل اینکه فر را روشن کرده و … 170 درجه یا کمتر آن را دور بریزید، سپس فر را خاموش کنید، در را باز کنید و بگذارید خنک شود تا بتوانید آن را تحمل کنید احساس گرما کنید نه گرم.
حالا سبزیجات را در فر قرار دهید و در را ببندید تا فر خنک شود و به دمای محیط برگردد. سپس سبزی ها را بیرون بیاورید و دوباره فر را روشن کنید و همین کار را تکرار کنید تا سبزیجات خشک شوند.
سبزیجات را با دستمال کاغذی خشک کنید
برای گیاهانی مانند نعناع کاغذ PU برای نتیجه بهتر هر ورق را جداگانه خشک کنید. برای انجام این کار، یک دستمال کاغذی پهن کنید و هر ورق را طوری در آن قرار دهید که هیچ یک از آنها با یکدیگر تماس نداشته باشند. با استفاده از این روش می توانید تا پنج لایه دستمال کاغذی اضافه کنید. سپس آن را در فر دربسته قرار دهید و چراغ را روشن کنید یک شبه خشک میشه
سبزیجات خشک را جمع آوری کنید: پس از خشک شدن کامل سبزیجات، می توانید به راحتی آنها را در دستان خود له کنید. ترد است و صدایی شبیه ریزش برگ های پاییزی داردمی توانید آن را جمع آوری کنید. بهتر است برگ ها را از ساقه جدا کنید و سبزیجات خشک را در بطری ادویه مورد نظر خود بریزید.
بهترین مکان برای نگهداری سبزیجات خشک، مکانی خنک، خشک و تاریک است
چنین مکانی خواص سبزیجات خشک را به خوبی حفظ می کند و آنها را برای مدت طولانی حفظ می کند.
حرف آخر
چگونه سبزیجات را خشک می کنید؟ نظرات و راهکارهای شما با ما و همراهان مجله مجله به روز در قسمت نظرات آن را پست کنید.
مطالب زیر نیز برای شما مفید خواهد بود: