چهار دسر خوشمزه که می توان با قهوه درست کرد
محصولاتی مانند شکلات، شیرینی، تافی و همچنین کیک با طعم قهوه در بازار موجود است و شما می توانید آنها را به راحتی تهیه کنید، اما شیرینی با طعم قهوه چیزی است که در همه فروشگاه ها نمی توانید پیدا کنید و اگر علاقه مند هستید، اگر شما از عاشقان قهوه هستید، پیشنهاد می کنیم این مقاله را تا آخر بخوانید و از انواع شیرینی هایی که ما در اینجا آورده ایم استفاده کنید. البته اگر به انواع قهوه علاقه دارید و نمی دانید از کدام محصول برای تهیه قهوه عالی استفاده کنید و به نوشیدن انواع قهوه از جمله اسپرسو، کاپوچینو، لاته، ماکیاتو، آمریکانو و فرنچ پرس عادت دارید، می توانید از یک دستگاه اسپرسوساز حرفه ای مانند اسپرسوساز دلونگی استفاده کنید. قیمت مدل های مختلف اسپرسوساز دلونگی با توجه به بودجه شما به بازار عرضه می شود و شما می توانید با توجه به بودجه خود این محصول را خریداری کنید تا بتوانید به جای خرید مداوم قهوه از خارج از کشور، قهوه ای لذیذ و مرغوب در منزل داشته باشید.
جدای از نوشیدن قهوه، اگر می خواهید انواع شیرینی هایی با طعم قهوه داشته باشید، باید انواع شیرینی هایی که می توانید با قهوه تهیه کنید را بشناسید تا بتوانید دسر مورد علاقه خود را انتخاب و تهیه کنید. در اینجا چند نمونه از دسرهای با طعم قهوه برای تهیه هر نوع دسری که می خواهید برای مهمانان، در کافه یا برای خودتان سرو کنید، آورده شده است. با ما همراه باشید.
1. دسر شیر و قهوه
برای تهیه این دسر خوشمزه و معطر ابتدا باید 75 گرم کره را با 55 گرم آرد روی حرارت مخلوط کنید سپس 500 میلی لیتر شیر را کم کم اضافه کنید. سپس 80 گرم شکر اضافه کنید و 2 قاشق غذاخوری قهوه فوری را به آرامی به مخلوط اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا نچسبد. وقتی به قوام ماست رسید، آن را از روی حرارت بردارید و شکلات یا سس شکلاتی ذوب شده را کف فنجان یا ظرفی که برای دسر کنار گذاشته اید بریزید، سپس آب نبات را اضافه کنید و به مدت دو نفر در یخچال بگذارید. ساعت تا غروب خوب ببندید و سفت کنید. برای تزیین آن می توانید از پودر شکلات یا پودر قهوه استفاده کنید.
2. دسر شکلاتی و قهوه
برای تهیه این دسر بسیار خوشمزه، 4 پیمانه شیر تازه را با 4 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت مخلوط کرده و روی آتش بگذارید و هم بزنید تا کم کم غلیظ شود. 4 قاشق غذاخوری شکر، یک قاشق غذاخوری شکر وانیلی، 400 گرم تکه های شکلات خرد شده، یک قاشق غذاخوری قهوه نسکافه یا طلا و دو قاشق غذاخوری کره را به مخلوط اضافه کنید. وقتی به غلظت ماست رقیق رسید از روی حرارت بردارید. روی فنجان های دسر را با شکلات و موز آب شده تزیین کنید سپس دسر را به آن ها اضافه کنید. برای تزیین آن می توانیم از انواع مغزها مانند بادام، فندق یا پودر قهوه فوری استفاده کنیم. بعد از اتمام کار آن را به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب سفت شود.
برای این دسر می توانید از قهوه استارباکس استفاده کنید. شاید قبلاً این نام را شنیده باشید. قهوه استارباکس یکی از محبوب ترین و پرطرفدارترین قهوه های دنیاست و در واقع یک برند آمریکایی بسیار موفق است. قهوه اورجینال استارباکس مدل های مختلفی دارد شما می توانید نزدیک ترین مدل را به سلیقه خود انتخاب کنید و برای مصرف روزانه از آن استفاده کنید و این دسر خوشمزه را تهیه کنید.
3. فرنی با قهوه و شکلات
علاقه مندان به فرنی می توانند این دسر بسیار خوشمزه را حتی به عنوان یک صبحانه کامل برای خود تهیه کنند. برای تهیه این فرنی 3 پیمانه شیر را با 3 قاشق غذاخوری آرد برنج، 3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت، 80 گرم یا 4 قاشق غذاخوری شکر، 1 قاشق غذاخوری پودر قهوه و 1 قاشق غذاخوری پودر شکلات مخلوط کنید و روی آتش بگذارید و مدام هم بزنید. به طوری که کلوخه نشود. وقتی به غلظت دلخواهتان رسید آن را در ظرف دسر ریخته و با پودر قند تزئین کنید. مقدار قهوه و پودر شکلاتی که در این دسر استفاده می کنید با توجه به ذائقه شما قابل تغییر است. همچنین در صورت تمایل می توانید شکر را از این مخلوط جدا کنید.
4. ژله بستنی با طعم قهوه
ابتدا ژله با طعم قهوه را می خواهیم برای این منظور نیم لیتر آب را با دو قاشق غذاخوری پودر قهوه فوری و نصف فنجان شکر قهوه ای روی آتش می گذاریم و هم می زنیم. 5 قاشق چایخوری پودر ژلاتین را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا ژلاتین حل شود. سپس حرارت را خاموش کنید تا زمانی که می خواهید ژله را داخل ظرف بریزید، ژله کمی خنک شود و ظرف نشکند. ژله را در 3 ظرف مختلف بریزید. یک جعبه کوچک با طراحی خاص برای زیبایی ژله. دیگری یک کاسه شیشه ای پهن است که ژله را به قطر 4 تا 5 سانتی متر داخل آن می ریزیم (می خواهیم در مکعب های کوچک برای تزیین ژله بستنی استفاده کنیم که ژله خوب سفت شد).
در مرحله دوم باید یک خامه خوشمزه برای دسرهایمان تهیه کنیم، پس باید از خامه قنادی استفاده کنیم و خوب هم بزنیم تا یکدست شود. برای شروع، 1/2 فنجان خامه قنادی را با همزن دستی یا برقی بزنید تا سفت شود. یک قاشق چایخوری پودر قند مخلوط با وانیل را به این مخلوط اضافه کنید و هم بزنید سپس این خامه را در یخچال بگذارید.
برای ماده اصلی یک دسر باید از یک فنجان شیر و عسل به همراه نصف لیوان شیر و نصف فنجان خامه قنادی استفاده کنیم. این مواد را خوب مخلوط کرده و در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شوند.
با استفاده از موادی که آماده کرده ایم می توانیم 3 دسر مختلف تهیه کنیم. می توانیم با استفاده از برش های کوچک ژله و مخلوط عسل و شیر یک دسر خوشمزه درست کنیم. دسر زیر را با ژله ای که در ظرف طرح دار ریخته ایم و خامه قنادی که آماده کرده ایم سرو می کنیم و در نهایت سه ترکیب را با هم به عنوان یک دسر خوشمزه سرو می کنیم.
شیرینیهای فوقالعاده دیگری نیز وجود دارد که میتوانید با قهوه درست کنید و طرز تهیه بیشتر آنها بسیار آسان است و انواع آن، دستگاه اسپرسوساز دلونگی و قهوه استارباکس را فراموش نکنید. در این لینک می توانید 33 دسر جذاب را با قهوه های دیگر بخوانید.
نویسنده: سارا اقبالی