سبک زندگی

۳ روش برای دانه کردن ذرت خام و پخته

مجله به روز سرویس آشپزی ذرت یکی از لذیذترین غذاهایی است که چه تازه چه منجمد و چه کنسرو شده مورد استفاده قرار می گیرد و در همه موارد ارزش غذایی بالایی دارد. دانه ذرت علاوه بر اینکه برای تهیه غذاهایی مانند سوپ، فرنی نارگیل و کتلت استفاده می شود، در سالادهایی مانند سالاد الو، سالاد پاستا و سالاد کاردینال نیز استفاده می شود. ذرت تازه فقط در فصول گرم سال موجود است و برای مصرف آن در فصول دیگر باید از انواع خشک، کنسرو شده یا منجمد استفاده کرد. آیا می دانید برای کاشت و نگهداری ذرت می توان از چه روش هایی استفاده کرد؟

روش های کشت ذرت

پس از اطمینان از تازه بودن و مرغوب بودن بلال، آن را بخرید و از یکی از روش های زیر برای بذر دانه کردن ذرت استفاده کنید:

1. ذرت خام را آسیاب کنید

  1. ابتدا پوست لپه را بردارید، سپس تمام موهای آن را بردارید و تمیز بشویید.
  2. در مرحله بعد یک ردیف عمودی از دانه های ذرت را با کمک چاقو بردارید و سپس به آرامی با دست بقیه ردیف ها را از بدنه بلال جدا کنید.
  3. کشت ذرت به این روش کمی زمان می برد اما بذرها کاملاً بهداشتی و بدون له شدن و آسیب دیدن جدا می شوند.

کاشت ذرتکاشت ذرت

2. ذرت پخته شده را آسیاب کنید

  1. ابتدا پوست لپه را بردارید و بشویید و سپس خوب بپزید تا دانه ها کاملا نرم شوند.
  2. صبر کنید تا دانه های ذرت خنک شود سپس چاقو را در انتهای دانه ها قرار دهید و دانه ها را در ردیف های عمودی از بدنه لپه جدا کنید.
  3. کاشت بذر ذرت از این طریق در زمان کوتاه تری امکان پذیر است اما امکان له شدن بذر وجود دارد و باید با دقت بیشتری این کار را انجام داد.

کاشت ذرتکاشت ذرت

3. روشی سریع برای رشد ذرت

  1. پس از برداشتن پوست و مو از لپه، آن را بشویید و سر را با چاقو ببرید.
  2. یک پارچه تمیز را روی یک سطح صاف پهن کنید تا دانه های ذرت داخل آن بیفتند.
  3. سر مخروط را روی پارچه قرار دهید و انتهای آن را با دست نگه دارید.
  4. سپس با کمک چاقو، دانه های ذرت را از پایین و از بالا به پایین برش دهید.
  5. در این روش دانه های ذرت بسیار سریع است، اما چون دانه ها با چاقو بریده می شوند، دانه ها آسیب می بینند.

تشخیص ذرت تازه و با کیفیت

برای خرید ذرت تازه و مرغوب باید به نکات زیر توجه کنید:

  • گوش بلال را به دقت بررسی کنید و اگر گوش بلال خشک، سیاه یا سفید است، آن را نخرید، زیرا نشانه تازه نبودن ذرت است.
  • پوست بلال را بررسی کنید و اگر سبز روشن، کمی مرطوب است و به سختی از دانه جدا می شود، نشان دهنده تازه بودن بلال است.
  • در صورت امکان قسمتی از پوست بلال را جدا کرده و تازه بودن دانه ها را بررسی کنید. اگر فروشنده اجازه این کار را به شما نداد، سعی کنید لطافت یا سختی دانه های ذرت را از روی پوست بلال احساس کنید و در صورت سوراخ شدن یا نامنظم بودن دانه ها از خرید بلال خودداری کنید.
  • در صورت وجود سوراخ های قهوه ای روی پوست بالای بلال از خرید بلال خودداری کنید زیرا این سوراخ ها در اثر کرم ایجاد می شوند و بلال کیفیت لازم را ندارد.

حرف آخر

خواص ذرت به قدری زیاد است که نمی توان از گنجاندن آن در جیره خودداری کرد و می توانید از یکی از روش های ذکر شده برای کاشت آن استفاده کنید. می توانید دانه های ذرت را بدون پختن در کیسه فریزر قرار دهید و در فریزر نگهداری کنید و یا با آن ها کنسرو ذرت تهیه کنید و در صورت نیاز از آنها استفاده کنید.
از چه روشی برای پرورش ذرت استفاده می کنید؟ اگر روش بهتری برای پرورش ذرت می شناسید، آن را با ما در میان بگذارید.

‫0/5 ‫(0 نظر)

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا