آموزش خشک کردن گردوی تازه و سبز در خانه
مجله به روز خدمات نظافت اتاق – گردوی تازه چیده اید یا برایتان سوغاتی آورده اند و نمی دانید چگونه آن را خشک کنید و برای مدت طولانی نگهداری کنید؟ گردوی تازه برداشت شده باید در دو مرحله خشک شود. برای خشک کردن گردوی تازه، ابتدا پوسته سبز رنگ را جدا کرده، سپس پوسته قهوه ای آن را جدا کرده، تفاله آن را خشک کرده و در انبار نگهداری کنید. اگر روش صحیح خشک کردن گردو سبز را رعایت کنید، گردو به درستی و کامل جدا می شود و مدت زیادی بدون خراب شدن باقی می ماند.
مراحل خشک کردن گردوی تازه
1- چیدن گردو
گردوها را تا زمانی که پوست آنها سبز است برداشت کنید. پوست گردو باید طوری باشد که با فشار دادن، اثر انگشت شما روی پوسته سبز رنگ باقی بماند، بدون اینکه زیر آن سیاه شود. این نشان می دهد که مغز آجیل کاملاً آماده و شکل گرفته است. برای چیدن بلوط ها می توانید با ضربه زدن به شاخه ها بلوط ها را روی زمین بیندازید و از روی زمین جمع کنید. هنگام چیدن گردو حتما از دستکش استفاده کنید، زیرا پوست سبز تازه گردو می تواند پوست شما را سیاه کند.
۲- پوست گردو را جدا کنید
پوست گردوی سبز را از آن جدا کنید. این ممکن است کمی دشوار باشد. برای راحتی، می توانید روش های زیر را امتحان کنید:
- چندین بار با کفش خود روی آن راه بروید.
- یک تخته چوبی سنگین را روی مهره قرار دهید و مانند وردنه آن را حرکت دهید.
- رانندگی روی مهره این باعث شکستن مهره نمی شود.
پس از جدا کردن پوست سبز از گردو، یک سطل را با آب سرد پر کنید، گردوها را داخل آن قرار دهید و بشویید. گردوهایی که در آب شناور هستند را از بین ببرید، زیرا این بدان معنی است که آنها فاسد شده اند.
3- خشک کردن گردوی تازه
بعد از شستن گردوها را در فضای باز بگذارید تا خوب خشک شوند. آنها را روی تکه ای از زمین پخش کنید و اجازه دهید هوا بین آنها گردش کند، اما دور از نور مستقیم خورشید. گردو را به مدت دو هفته در این حالت بگذارید تا پوسته آن کاملا خشک شود. هر از گاهی آنها را با هم مخلوط کنید تا هوا به خوبی در گردش باشد.
بعد از دو هفته آجیل ها را بررسی کنید تا ببینید کاملا خشک شده اند یا خیر. می توانید یکی دو را بشکنید و ببینید که مغز چه شکلی است. مهره زمانی آماده است که هسته مهره ترد باشد و بافت اطراف آن ترد باشد تا نرم و صاف. اگر دیدید که آجیل آماده نیست به خشک کردن ادامه دهید. هنگام خشک کردن گردو سبز، اگر رطوبت آن به درستی از بین نرود، باعث پوسیدگی مغز می شود.
وقتی آجیل ها کاملا خشک شدند، آنها را در یک کیسه توری یا پارچه ای نگهداری کنید. محل نگهداری باید خشک و خنک باشد یا حتی می توانید آجیل ها را در فریزر قرار دهید. در این صورت، مهره برای یک تا دو سال حفظ می شود.
چگونه گردوی تازه را خشک کنیم تا پوسیده نشوند؟
- گردوی تازه را هر چند روز یکبار جابه جا کنید تا تمام سطح آن در معرض جریان هوا قرار گیرد و خشک شود.
- گردوها را در فضای باز خشک کنید به شرطی که احتمال بارندگی وجود نداشته باشد و در معرض نور مستقیم خورشید قرار نگیرند.
- تا آخرین مراحل بررسی کنید که آیا مهره کاملا خشک شده است یا خیر. اگر گردوی تازه مرطوب باشد و از پارچه جمع شود، احتمال فساد و کپک زدن وجود دارد.
- برای تست مقداری گردو بشکنید. پوست و مغز گردوی تازه باید کاملا خشک، ترد و شکننده باشد.
پس از خشک شدن کامل گردو، آن ها را در کیسه یا سبد توری قرار دهید و در جای خشک و خنک یا در فریزر نگهداری کنید. ماندگاری گردو طولانی است. با توجه به کیفیت آنها می توانید با خیال راحت گردوهای تازه را به مدت یک تا دو سال در مکانی مناسب نگهداری و استفاده کنید.
مهره اصلی را بشکنید و مغز مغزها را آماده کنید
شکستن پوسته قهوه ای گردو کار ساده ای نیست و اغلب اوقات استفاده از ابزاری مانند گردو شکن باعث خرد شدن مغز و مغز درون آن می شود. بنابراین راه های زیادی برای شکستن گردو در خانه وجود دارد. برای اینکه در خانه به راحتی گردو بشکنید، می توانید سعی کنید گردو را به مدت دو ساعت در آب نگه دارید. پس از خیس شدن کامل گردو، آنها را یک شب در ظرف در بسته نگهداری کنید. این کار باعث نرم شدن پوست سخت مغز می شود.
با استفاده از روش دیگری می توانید مهره را با حوله بپیچید و با کمک ابزاری مانند چکش شروع به ترکیدن مهره کنید.
نحوه خشک کردن گردوی تازه
انجام این کار نیز پیچیده نیست. برای این منظور گردوها را روی پارچه یا سینی در مکانی با تهویه مناسب قرار دهید تا کاملا خشک شوند. هر چه مغز گردو تازه خشک تر باشد احتمال خراب شدن آن کمتر است. انجام این مرحله برای افرادی که قصد نگهداری بدون پوست گردو را دارند (نگهداری گردو) ضروری است.
توجه: اگر قصد نگهداری گردو را دارید، بهتر است آن را در ظرف مخصوص در بسته در یخچال نگهداری کنید. در صورت تمایل می توانید قبل از گذاشتن در یخچال کمی آنها را برشته کنید.
آثار سیاه پوست گردو را از دست پاک کنید
همانطور که گفتیم هنگام چیدن گردوی تازه از دستکش استفاده کنید تا دستتان سیاه نشود. اما اگر سهل انگاری کردید و همه چیز خراب شد، نگران نباشید. راه هایی برای حذف گردوی سیاه از دست وجود دارد.
- اگر می خواهید یک پاک کننده سریع داشته باشید، می توانید دست های خود را با وایتکس و لیف تمیز کنید. البته ترجیحاً از این روش استفاده نشود زیرا وایتکس اصلاً برای پوست مفید نیست. روش جایگزین دیگر استفاده از شیر، آب یا سرکه مایع معجزه آسا است.
- ابتدا کمی آبلیمو روی دست ها بریزید و سپس کمی نمک روی آن ها بپاشید. حالا دست هایتان را به هم بمالید تا لکه ها محو شوند.
- معمولاً ترکیبی از جوش شیرین، مایع ظرفشویی، مسواک و خمیر دندان قدیمی نیز مؤثر است. اما به طور کلی این لک ها با گذشت زمان و پس از چند روز از بین می روند. پس اگر به مهمانی مهمی نمی روید و یا قرار خاصی ندارید صبور باشید تا به پوست دستتان آسیبی وارد نشود.
نظر شما چیست؟ چگونه گردو را برای مدت طولانی نگهداری می کنید؟ اگر روش خاصی برای پوست کندن، خشک کردن و نگهداری گردو می شناسید که کار شما را آسان کرده است، تجربیات خود را از طریق قسمت نظرات برای ما ارسال کنید تا با دیگر کاربران مجله به روز به اشتراک بگذاریم.